Fő a biztonság. Egy szép fa is lehet veszélyes, ha azt elhanyagolják. Fontos az életerős fák koronaalakító- fiatalító metszése, valamint szükség szerint a veszélyes fák kivágása. Hegyen-völgyön, veszélyes területeken…

Cégünk a kezdetektől foglalkozik metszéssel, fakivágással lakott területen belül és kívül is. Büszkék vagyunk rá, hogy közel 10 éve Szombathely Megyei Jogú Város fáinak fiatalító metszését, és esetleges kivágását is mi végezhetjük. Ezen felül az E-ON Energiaszolgáltató Zrt-vel is időről-időre együttműködünk fakidőlés okozta üzemzavarok során. Több ízben dolgoztunk együtt a STRABAG Építő Kft-vel is gyorsforgalmi utak új nyomvonalának tisztításán.

Legbüszkébbek mégis a szombathelyi Csónakázó-tó szigetén végzett munkánkra vagyunk. Ez szemlélteti legjobban, hogy egy elhanyagolt dzsungelből is csodás parkot tudunk varázsolni.

Magánházak udvarán elöregedő, veszélyessé váló fák metszését, kivágását is előszeretettel végezzük, valamint önkormányzati megkeresések során akár a temetői metszések, kivágások is sokszor voltak feladataink.Rendelkezünk 30 méteres emelőkosaras gépjárművel, így nyugodtan mondhatjuk, hogy számunkra nincs lehetetlen. Ezen felül bozótsorok irtását is vállaljuk.

Munkáinkat minden esetben előzetes egyeztetést követően a helyszínen mérjük fel, és szakmai szempontoknak megfelelően teljes felelősségvállalás mellett végezzük.